, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Ashley Graham φωτογραφήθηκε γυμνή, μίλησε για την κυτταρίτιδα και μας έδειξε τι σημαίνει «σέξι»

Model Ashley Graham arrives for the Time 100 Gala in the Manhattan borough of New York, New York, U.S. April 25, 2017. REUTERS/Carlo Allegri

Η Ashley Graham είναι αυτό το plus size μοντέλο για το οποίο έχουμε μιλήσει πολλές φορές, κυρίως, όμως, είναι μία πολύ σέξι γυναίκα που προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το σώμα και την εικόνα τους.
Πριν από μερικές μέρες πόζαρε στον φακό του Mario Sorrenti για το V Magazine σε μία αποκαλυπτική φωτογράφιση και μίλησε στην Tracee Ellis Ross για την εικόνα του σώματός της και το γεγονός ότι στα 18 της παραλίγο να παρατήσει τον χώρο της μόδας, έναν χώρο που να σημειωθεί ότι πριν μερικά χρόνια δεν είχε καθόλου χώρου για γυναίκες που δεν είναι size 0.
«Νομίζω έπιασα πάτο γύρω στα 18. Ήμουν αηδιασμένη με τον εαυτό μου και είπα στην μαμά μου ότι γυρίζω σπίτι. Εκείνη μου είπε: “Όχι, δεν θα το κάνεις γιατί μου είπες ότι αυτό ήταν που ήθελες να κάνεις και ξέρω ότι αυτός είναι ο σκοπός σου. Δεν έχει σημασία τι πιστεύεις για το σώμα σου, γιατί το σώμα θα αλλάξει την ζωή κάποιου.” Μέχρι και σήμερα αυτό μου έχει μείνει γιατί βρίσκομαι εδώ σήμερα και νιώθει ότι δεν πειράζει που έχω κυτταρίτιδα», είπε η Graham.
Το μοντέλο μίλησε και για την κυτταρίτιδα, μία λέξη που οι πλειονότητα των γυναικών θεωρεί ταμπού.
«Θυμάμαι τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας όταν πήγαινα Γυμνάσιο. Θυμάμαι να λέω στην μαμά μου: “Δεν είναι αηδιαστικό; Είναι τόσο άσχημο!” Εκείνη κατέβασε το παντελόνι της και μου είπε: “Κοίτα. Έχω κι εγώ.” Δεν μου είπε ότι είναι όμορφο ή άσχημο. Δεν το έκανε θέμα. Δεν προσδιορίζει την αξία μου. Αν γυναίκες όπως εσύ κι εγώ συνεχίσουν να το στηρίζουν αυτό, τότε νιώθω ότι και τα νεότερα κορίτσια θα το αντιληφθούν και θα σκεφτούν: “Ποιος νοιάζεται;”», τόνισε. Συνέχισε να περνάς το μήνυμά σου Ashley!

There is no such thing as perfection, so stop striving for it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Be comfortable in your OWN skin.. #beautybeyondsize

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις


huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.