, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θάσος: Καταδίωξαν και συνέλαβαν εμπόρους κοκαΐνης

Στη σύλληψη δύο νεαρών αλλοδαπών ηλικίας 26 και 29 ετών για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών, προχώτησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Θάσο άντρες της αστυνομίας και του λιμεναρχείου Καβάλας. Μάλιστα, οι δυο αλλοδαποί αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους, προξενώντας και ζημιές στο όχημα των λιμενικών.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι λιμενικοί ακινητοποίησαν το ΙΧ των δύο αλλοδαπών στον οικισμό του Πρίνου, με οδηγό τον 26χρονο και συνοδηγό τον 29χρονο, όπου βρήκαν μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη μικτού βάρους 1,1 gr. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους αντιστάθηκαν, ενώ ο οδηγός εκτέλεσε επικίνδυνο ελιγμό διαφυγής, προξενώντας υλικές ζημιές σε ένα εκ των δύο οχημάτων που χρησιμοποίησαν οι άντρες των διωκτικών αρχών.
Στη συνέχεια, σε έρευνες που ακολούθησαν σε τρία σπίτια σχετιζόμενα με τους συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 198γρ, 26,1γρ και 8,4γρ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, και μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη μικτού βάρους 23,7 γρ.
Από το Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα των συλληφθέντων
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.