, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις οπαδών δια νόμου»

φωτο eurokinissi.gr

Την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών δια νόμου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ υπέρ των σοβαρών κυρώσεων τάσσεται ο Νίκος Τόσκας στις ομάδες που δημιουργούν επεισόδια στα γήπεδα.
«Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου» δηλώνει στο Real.gr ο Γιώργος Βασιλειάδης.
«Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση για να ξαναρχίσουν υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις, εγώ βάζω και τέλος στη συζήτηση αυτή. Οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν δια νόμου» επισημαίνει.
«Πρέπει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια» δηλώνει στο Real.gr ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
«Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις» συμπληρώνει και τονίζει πως αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν μπορεί η αστυνομία να απουσιάζει από τα γήπεδα, καθώς πολλοί ζητούν οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ασφάλεια των αγώνων.
«Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων».
Να υπενθυμιστεί πως η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, έγινε παρά την γραμμή που ακολούθησε ο κ. Βασιλειάδης που τασσόταν υπέρ της αναβολής και διατεινόταν πως το Πανθεσσαλικό στάδιο δεν ήταν έτοιμο, μιας και υπήρχαν κυβερνητικές πιέσεις να ξεκινήσει κανονικά ο αγώνας, ενώ υπέρ της διεξαγωγής είχε ταχθεί και η ΕΛ.ΑΣ., με το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι εάν υπήρχε αναβολή τα επεισόδια θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.