, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θα χρειαστεί χειρουργείο ο Γ. Κατρούγκαλος μετά τον τραυματισμό

Στον τραυματισμό του σε αγώνα μπάντμπιντον σε εκδήλωση της πρεσβείας του Κατάρ μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρότερος της αρχικής εκτίμησης καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματός του ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε αρχικά «συμβαίνουν αυτά» λέγοντας ότι η η πτώση του προκλήθηκε από «υπερβάλλοντα διπλωματικό ζήλο».
«Δεν είχα πάει να αθληθώ, επέμεινε ο πρέσβης να πάρω την ρακέτα, εγώ δεν ήθελα να τον προσβάλω και συνέβη» πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος.
Στο βίντεο από τον τραυματισμό της Τρίτης ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να παραπατά, να κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω πριν τελικά να πέσει με την πλάτη στο πλαστικό δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη.
Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Κατρούγκαλου είχε έρθει μέσω Twitter παραπέμποντας στη ρήση του Ουίνστον Τσώρτσιλ «ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.