, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θερινά σχολεία επιχειρηματικότητας για νέους 14-18 ετών από το ΠΑΜΑΚ

Θερινά μαθήματα επιχειρηματικότητας για νέους 14 έως 18 ετών παραδίδει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).
Πρόκειται για δύο εξαήμερα προγράμματα που διοργανώνει το εργαστήριο ISEB του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ, με σκοπό να βοηθήσει τους επίδοξους αυριανούς επιχειρηματίες να κατανοήσουν πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικός κόσμος.
Συγκεκριμένα, το θερινό σχολείο “ThesSummerSchool at camp” θα διοργανωθεί με τη συνεργασία της ΧΑΝΘ από 18 έως 23 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της στο Νυμφαίο Φλώρινας, ενώ το “ThesSummerSchool” θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από 24 έως 29 Ιουνίου 2019.
Καθηγητές αλλά και προσωπικότητες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επιχειρείν θα αναπτύξουν θέματα όπως η επιλογή καριέρας, η ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας, η καινοτομία και η οργάνωση των επιχειρήσεων. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν πρότυπες επιχειρήσεις για να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους και το πώς εξελίχθηκαν κατά την πάροδο των χρόνων.
Για το “ThesSummerSchool at camp” χορηγούνται δέκα υποτροφίες κάλυψης του συνολικού κόστους του προγράμματος από τον Όμιλο “Ελληνικά Πετρέλαια”.
Οι υποτροφίες θα δοθούν ύστερα από κλήρωση μεταξύ όσων θα έχουν επιβεβαιώσει την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.