, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Άδειοι οι δρόμοι – γεμάτη η νέα παραλία

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη μη χρήση αυτοκινήτου και μηχανής για την σωματική άσκηση με την αποστολή του μηνύματος 6, μείωσε αισθητά την κίνηση στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται να συμμορφώθηκαν ακαριαία με τα νέα μέτρα.

Ο αριθμός των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσε στους δρόμους ήταν πολύ μικρότερος σε σχέση με αυτόν των προηγούμενων ημερών που ειδικά μετά τις 15.00 παρατηρούνταν μποτιλιάρισμα από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Αυτό που δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο ήταν  η πολυκοσμία στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας . Κόσμος με ποδήλατα ή πεζός, με κατοικίδιο ή χωρίς κατέκλυσε την Νέα Παραλία από το ύψος του Λευκού Πύργου μέχρι το ύψος της  Πέτρου Συνδίκα  για μια βόλτα στον ήλιο φορώντας μάσκες  και  κρατώντας  στην πλειοψηφία τους αποστάσεις.

Για τους περισσότερους  αυτή η βόλτα ήταν η διασκέδαση της Τσικνοπέμπτης εν μέσω ακόμη ενός σκληρού lockdown για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.