, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έντονη βροχόπτωση, δρόμοι "ποτάμια"-Κλήσεις στη πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια, πτώσεις δέντρων και κλαδιών σε διάφορες περιοχές της πόλης ήταν το αποτέλεσμα της απογευματινής καταρρακτώδους βροχής, στη Θεσσαλονίκη.
Υπήρξαν κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς ατόμων, ενώ η υπηρεσία δέχθηκε πενήντα κλήσεις και επενέβη τουλάχιστον σε δέκα περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, κυρίως στο κέντρο της πόλης, στην Πολίχνη, στις Συκιές, στην Καλαμαριά και στον Εύοσμο.
Κλιμάκια της πυροσβεστικής επενέβησαν για να απομακρύνουν δέντρο που έπεσε στην οδό Μαρτίου και άλλο ένα στην οδό Λαμπράκη. Οι δρόμοι άνοιξαν μετά την απομάκρυνση των κορμών και των κλαδιών.
Άνδρες της πυροσβεστικής βοήθησαν στη μεταφορά μιας γυναίκας και του ανήλικου παιδιού της, από αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σε ασφαλή σημείο.
Η βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, αλλά με μειωμένη ένταση. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν τις επόμενες ώρες.
https://www.facebook.com/100007291320259/videos/2538484526404567/

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.