, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο (upd:14:40)

Ένταση και επεισόδια είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην πορεία που γίνεται στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αυτήν την ώρα ομάδα νεαρών έχει ταμπουρωθεί στο ΑΠΘ και πετά μολότοφ στους αστυνομικούς που βρίσκονται στην Εγνατία οι οποίοι απαντούν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Μολότοφ και πέτρες εκτοξεύουν προς τις αστυνομικές δυνάμεις, νεαροί που βρίσκονται στην οδό Αγίου Δημητρίου στο ύψος του νοσοκομείου Γ.Γεννηματάς.
Νωρίτερα, όταν η  πορεία για την συμπλήρωση 10 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έφτασε στο ΥΜΑΘ, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο ΥΜΑΘ.
Πριν από λίγο ομάδα νεαρών που ακολουθούσε την πορεία αποκόπηκε και έστησε οδοφράγματα με κάδους απορριμάτων, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου.
Στη συνέχεια πέταξαν μολότωφ στη διμοιρία των ΜΑΤ μπροστά από το τούρκικο Προξενείο, έστησαν οδοφράγματα με κάδους μπροστά από το ΑΠΘ  πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών στο συντριβάνι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.