, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτικές ώρες έζησε μια Πακιστανή στα χέρια ομοεθνών της

Την απελευθέρωση Πακιστανής που κρατούταν παρά τη θέλησή της σε ξενοδοχείο της πόλης κατάφεραν οι  αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για Πακιστανούς άντρες ηλικίας 17, 21, 22 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, κατά περίπτωση, για συμμορία, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, εκβίαση, μεταφορά-προώθηση παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παροχή καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών,  χθες το μεσημέρι, αφού διαπιστώθηκε παράνομη κατακράτηση νεαρής γυναίκας σε δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, η παθούσα, σε προγενέστερο χρόνο και έναντι αμοιβής, μεταφέρθηκε παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, όπου οι δράστες την κράτησαν παρά τη θέλησή της, διαδοχικά, σε οικία και ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας εκβιαστικά και με χρήση βίας να επικοινωνήσει με συγγενικό της πρόσωπο, προκειμένου να εμβάσει χρηματικό ποσό μέσω παράτυπου τραπεζικού συστήματος για να την απελευθερώσουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.