, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο δάσκαλος που παρενοχλούσε τηλεφωνικά τη μητέρα μαθητή του

Σε φυλάκιση 5 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε ότι πήρε το τηλέφωνο μητέρας μαθητή από τα αρχεία του σχολείου και της τηλεφωνούσε διαρκώς κάνοντας διάφορες… περίεργες προτάσεις και μιλώντας με αισχρόλογα.
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι τηλεφωνούσε στη μητέρα του μαθητή του και ότι συμπεριφέρθηκε άσχημα, υποστήριξε όμως ότι το έκανε γιατί άκουγε από την ίδια διάφορα σχόλια εναντίον του καθώς είχε αποκλείσει τον γιο της από τη θεατρική ομάδα του σχολείου. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι μετάνιωσε για αυτό που έκανε και προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι δεν είχε στη διάθεσή του τον κατάλογο των τηλεφωνικών αριθμών των γονέων, ως υποδιευθυντής που ήταν.
Στη διάρκεια της δίκης πάντως, εκτός από τη μητέρα του μαθητή, και μια άλλη γυναίκα κατέθεσε ότι δέχτηκε από τον ίδιο δάσκαλο παρόμοια όχληση.
Κ. Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.