, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία στο κέντρο αναμένει τους οδηγούς – Σε μια λωρίδα η κυκλοφορία στην Εγνατία το ΣΚ

Μεγάλη ταλαιπωρία θα περάσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης που θα κινηθούν με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της πόλης, καθώς λόγω εργασιών του μετρό στο σταθμό Βενιζέλου, για 48 ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε τμήμα της οδού Εγνατίας σε μια λωρίδα του δρόμου, ανά κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό:

«Για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του σταθμού “Βενιζέλου” είναι αναγκαίος ο περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Εγνατία, για 48 ώρες.

Συγκεκριμένα, το προσεχές Σαββατοκύριακο, η οδός Εγνατία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, μεταξύ των οδών Συγγρού και Βενιζέλου.

Η ρύθμιση αυτή θα διαρκέσει από τις 07:00, το πρωί του Σαββάτου 16.03.2019, έως τις 06:00, το πρωί της Δευτέρας 18.03.2019.

Η Αττικό Μετρό ζητά την κατανόηση των πολιτών για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη και που σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.