, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε μαγαζί για να κρύψει ναρκωτικά

Ιδιαίτερα εφευρετικός αποδείχθηκε ένας 35χρονος έμπορος ναρκωτικών προχθές το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά την καταδίωξη του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όταν ο άνδρας έγινε αντιληπτός και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει τη σύλληψη, μπήκε σε ένα κατάστημα της περιοχής και προσπάθησε εκεί να αποκρύψει ένα μικροδέμα ηρωίνης.
Ωστόσο οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, διαπιστώνοντας αργότερα από την περαιτέρω έρευνα ότι σε βάρος του εκκρεμούν έξι αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών και ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, έξι μηνών και δέκα ημερών για κλοπή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Αυτή ήταν μία εκ των οκτώ συλλήψεων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Χαρακτηριστική είναι ακόμα η σύλληψη ενός 39χρονου άνδρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του, σε δεύτερη χώρο που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» και σε επαγγελματικό χώρο που διατηρεί κατασχέθηκαν μικροδέματα ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, δύο μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,1 γραμμαρίων, ναρκωτικά δισκία, χασισέλαιο και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.