, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ο Μ. Κυριζίδης συναντήθηκε με σωματείο Ταξί για το κυκλοφοριακό

Τη βασική θέση του συνδυασμού ότι το κυκλοφοριακό, μαζί με την καθαριότητα, είναι προτεραιότητα για τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη Θετικά, καθώς αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα για τους δημότες, εξέφρασε ο Μ. Κυριζίδης στη διάρκεια της συνάντησης με το Σωματείο Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης.
«Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συγκοινωνιακή μελέτη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και παράλληλα να προβαίνουμε σε πεζοδρομήσεις και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο», είπε χαρακτηριστικά.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου «Ερμής» ζήτησαν να θεωρούνται ισάξιο μέλος και παράγοντας της πόλης σε θέματα που αφορούν την κυκλοφορία, το πάρκινγκ, τις πιάτσες, τις λεωφορειογραμμές, και να εκφέρουν την άποψή τους σε forum και μελέτες.
«Δεσμεύομαι ότι θα είστε μόνιμοι συνομιλητές μας, όπως και οι άλλες επαγγελματικές ομάδες. Είστε, επίσης, βασικός βραχίονας για την ανάπτυξη του τουρισμού. Πρέπει να σας διευκολύνουμε και να συνεργαστούμε», είπε ο Μάκης Κυριζίδης, επαναλαμβάνοντας τη θέση του συνδυασμού ότι
δείκτης μιας πολιτισμένης, ευχάριστης πόλης είναι πως χρησιμοποιούνται τα πεζοδρόμια, οι ράμπες ΑΜΕΑ, οι διαβάσεις πεζών και οι ορισμένες θέσεις στάθμευσης δικύκλων και αυτοκινήτων. Και κατέληξε: «Στο … μπάχαλο της Θεσσαλονίκης έχουμε σχεδόν ξεχάσει ότι αυτά τα απλά πράγματα μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.