, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα Εφετών ο Ογκνιάν Ατανάσοφ (ΦΩΤΟ)

*φωτογραφία: Θανάσης Ελμάζης

Με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ οδηγήθηκε πριν από λίγο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο 56χρονος Ογκνιάν Ατανάσοφ.

Ο 56χρονος Βούλγαρος κακοποιός αγνώριστος, με λευκό  μούσι και με φανερή αδυναμία να μετακινηθεί  οδηγήθηκε  υποβασταζόμενος από τους αστυνομικούς στον εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να εκτελεστούν πέντε από τα επτά εντάλματα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών  αρχών για υποθέσεις διακίνησης ηρωίνης.  Ο Ατανάσοφ  εκδόθηκε από τις Βουλγαρικές αρχές στην Ελλάδα μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα των ελληνικών δικαστικών αρχών προς τη γειτονική χώρα, καθώς  στη χώρα του εξέτιε ποινή για εγκλήματα που έκανε εκεί. Μάλιστα ήταν φυλακισμένος  στο σπίτι του, λόγω των προβλημάτων υγείας που είχε.

Ο Ατανάσοφ  αναμένεται να οδηγηθεί τις φυλακές μέχρι να ξεκινήσουν οι δίκες που εκκρεμούν σε βάρος του. Έλληνες καταδικασθέντες και μάλιστα σε ισόβια για ναρκωτικά, έχουν υποστηρίξει ότι έστελνε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία και κατονόμαζε τους ίδιους, επειδή και αυτοί όταν απέδρασε είχαν εν ημερώσει την αστυνομία πού βρισκόταν, χωρίς όμως τελικά να συλληφθεί.

Κ.Κ.

 

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.