, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους αύριο οι διανομείς για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου τους

Με αφορμή την καταγγελία ντελιβερά από πρώην εργοδότη του η  Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης:
“Παρασκευή 7/12 στις 10:30 το πρωί: συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και μοτοπορεία
Παρασκευή 7/12 στις 12 το μεσημέρι: στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου θα εκδικαστεί η μήνυση του συναδέλφου!
Η εργοδοσία στην πιτσαρία mafiozo στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης επιτέθηκε με απίστευτη βιαιότητα στο συνάδελφο μας διανομέα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο. Κι όλα αυτά επειδή ο συνάδελφος αρνήθηκε να εργαστεί ενώ ήταν άρρωστος!
Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο τον τελευταίο μήνα και μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι εργοδότες τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους μας αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά ως δουλοπάροικους. Οι δέκα νεκροί συνάδελφοι μας εν ώρα εργασίας, οι απολύσεις, οι ξυλοδαρμοί, η μη πληρωμή Δώρων, υπερωριών, αργιών κτλ. μας δυστυχώς δεν θα σταματήσουν αν εμείς οι ίδιοι δεν τους σταματήσουμε μέσα από την οργάνωση και τη συλλογική δράση με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το Συνδικάτο μας”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.