, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο νεαρών για τις φθορές στη Μητρόπολη-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στις συλλήψεις δύο νεαρών, ηλικίας 22 και 24 ετών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την επίθεση με μπογιές και τρικάκια στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Επίσης, για το περιστατικό ταυτοποιήθηκαν ακόμη τέσσερα άτομα. Για όλους τους εμπλεκόμενους σχηματίστηκε δικογραφία για Διατάραξη Κοινής Ειρήνης και Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:
«Στην άμεση σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 22 και 24 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς, ξημερώματα σήμερα (19-02-2020), προκάλεσαν φθορές στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης με ρίψη μπογιάς και αναγραφή συνθημάτων, ενώ παράλληλα διασκόρπισαν έντυπο υλικό με την υπογραφή της συλλογικότητάς τους.
Πέραν των συλλήψεων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες παράνομες πράξεις και για όλους τους εμπλεκόμενους σχηματίστηκε δικογραφία για Διατάραξη Κοινής Ειρήνης και Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.