, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη το Λύκειο και Γυμνάσιο Ασσήρου

Υπό κατάληψη τελεί από σήμερα το Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Ασσήρου.
Οι μαθητές διαμαρτύρονται καθώς, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο lagadas.net, υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά μαθήματα όπως η Χημεία, αλλά και στα μαθήματα των ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά) και στο μάθημα της γυμναστικής.
Ταυτόχρονα, οι μαθητές αναφέρουν πως πολλές φορές αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι και 25 λεπτά έξω από το σχολείο προκειμένου να τους παραλάβει το σχολικό λεωφορείο που τους μετακινεί προς τα χωριά Κριθιά και Εξαμίλι. Τέλος, ανέφεραν ζητήματα υγιεινής στις τουαλέτες του σχολείου (έλλειψη χαρτιού υγείας και σαπουνιού).
Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Ασσήρου Μαρία Λυκάρτση ανέφερε στο lagadas.net πως τα περισσότερα από τα αιτήματα τους έχουν τακτοποιηθεί, καθώς πρόσφατα τοποθετήθηκαν εκπαιδευτικοί σε όλα τα μαθήματα, ενώ όσον αφορά την αναμονή  στα σχολικά δρομολόγια δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολείου υπάρχει σχολικό λεωφορείο που εξυπηρετεί άμεσα τα παιδιά και χωρίς προβλήματα. Τέλος, όσον αφορά την υγιεινή στις τουαλέτες η διευθύντρια ανέφερε πως υπάρχει καθημερινή σχολαστική καθαριότητα. Διευκρίνησε κλείνοντας πως θα αναπληρωθούν οι μέρες της κατάληψης.
Υπό κατάληψη τελεί από τις αρχές της εβδομάδας και το ΕΠΑΛ Λαγκαδά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.