, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: 14 συλλήψεις για ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, την καταπολέμηση παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προιόντων, αλλά και τον εντοπισμό καταζητούμενων ατόμων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:
· επτά άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή του ΑΠΘ, 19χρονου αλλοδαπού στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 60 γραμμαρίων.
· τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βραδινές ώρες χθες   στην περιοχή της Μενεμένης διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
· τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες   στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Τριανδρίας τρία άτομα καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 209 πακέτα τσιγάρα και οκτώ συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.