, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με το 11 μηνών βρέφος – Νέες πληροφορίες που σοκάρουν

Σεξουαλική κακοποίηση είχε υποστεί το 11 μηνών βρέφος που μετέφερε νεκρό ο πατέρας του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπως προέκυψε από το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών, που εξέτασαν το άτυχο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, το ένα δίδυμο αδερφάκι του άτυχου βρέφους και ένα 2,5 ετών, επίσης θα εξεταστούν από τους ιατροδικαστές, όπως και οι γονείς, αλλά και άλλο ένα ζευγάρι, που διέμενε μαζί με την οικογένεια στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους, στην κατάθεσή της, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα. Όπως είπε, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά και ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα. Μάλιστα, η μητέρα, όταν προσήλθε την Κυριακή στο νοσοκομείο, είχε μαζί της τον ιατρικό φάκελο του παιδιού, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις, εξαιτίας του προβλήματος με την υγεία του.
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κακώσεις να προκλήθηκαν από την αντιεπιληπτική αγωγή σε υπόθετα που λάμβανε από τους γονείς του το βρέφος, και μάλιστα όταν βρισκόταν σε φάση επιληπτικών σπασμών.
Να σημειωθεί ότι από χθες, Κυριακή, κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι τους στου Ζωγράφου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.