, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θρίλερ στον Έβρο: Κανένα ίχνος αγνοούμενων

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών ανήλικων προσφυγόπουλων και της μητέρας τους, που επέβαιναν σε βάρκα που διέσχισε τον ποταμό Έβρο και αγνοούνται από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ANT1news, ύστερα από τριάντα ώρες ερευνών, τα συνεργεία διάσωσης δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ίχνη της τετραμελούς οικογένειας.

Οι διασώστες, με τη συνδρομή του Στρατού, έδιναν από το πρωί του Σαββάτου «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπίσουν έγκαιρα τους αγνοούμενους, οι οποίοι φέρονται ότι παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού Εβρου, στο ύψος των Πετράδων.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν η βάρκα, στην οποία επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, ξεφούσκωσε και άρχισε να βυθίζεται.

Τα οκτώ άτομα -έξι ενήλικες και δυο παιδιά, όλοι ιρακινής καταγωγής- διασώθηκαν, ωστόσο ένας από τους διασωθέντες ανέφερε στα συνεργεία διάσωσης ότι αγνοείται η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.