, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θ. Καράογλου: Να κάνουν αλκοτέστ στον Καμμένο!

Έντονες αντιδράσεις και πολλές διακοπές από τους θιγόμενους προκάλεσε η ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, από την οποία αποχώρησε ο ίδιος και το κόμμα του.

Η στιγμή της κορύφωσης των αντιδράσεων, ωστόσο, ήταν το προφορικό αίτημα του βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Καράογλου, προκειμένου ο μέχρι πρότινος υπουργός Άμυνας να υποβληθεί σε… αλκοτέστ!

Η ατάκα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Πάνου Καμμένου, αλλά και του προεδρεύοντος εκείνη τη στιγμή, Νικήτα Κακλαμάνη. Ο τελευταίος έδωσε εντολή να διαγραφεί η φράση του κ. Καράογλου από τα πρακτικά, απειλώντας μάλιστα, τόσο τους βουλευτές που αντιδρούσαν από την πλατεία, όσο και τον κ. Καμμένο, με εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται για την επιβολή της τάξης.

Παράλληλα με τον διάλογο για το «αλκοτέστ», η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, διαμαρτυρόταν εντονότατα για όσα υποστήριξε νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος, δε, στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος είπε μία παροιμία, την οποία, όπως τόνισε, λένε στα… χωριά: «Ο άντρας αν γεύεται τη γλύκα του κεράτου… , μέλι και γάλα γίνεται για την κυρά του”, σχολιάζοντας “αυτό δεν ισχύει για εμάς”.

Η ένταση μεταφέρθηκε και ανάμεσα στο Νικήτα Κακλαμάνη και τον Πάνο Καμμένο, καθώς ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει «κάτσε κάτω» στους βουλευτές της ΝΔ, κατηγορώντας τον κ. Κακλαμάνη ότι δεν μπορεί να τον προφυλάξει επαρκώς. Ο πρόεδρος της Βουλής, προέβη σε έντονες συστάσεις προς τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι ισχύει για τους βουλευτές, ισχύει και για τους προέδρους των κομμάτων».

 

#Tags: Βουλή

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.