, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θ. Πανταλέων: Από προσφυγική οικογένεια του Κορδελιού-Ευόσμου στην επιχειρηματική καταξίωση και την πολιτική

Μία ιστορία επιτυχίας κρύβεται πίσω από τον Θεόδωρο Πανταλέων, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Από φτωχή προσφυγική οικογένεια, μεγάλωσε στο Κορδελιό, αλλά με πείσμα και επιμονή έχει καταφέρει σήμερα η επιχείρησή του να απασχολεί περισσότερους από 80 υπαλλήλους, διεκδικώντας βραβεύσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Ο ίδιος, βέβαια, ποτέ δεν ξέχασε την γειτονιά του και τον τόπο από τον οποίο ξεκίνησε – όχι τώρα που είναι υποψήφιος -, αλλά πάντα.
Τώρα βέβαια, δεν παραλείπει εντός της προεκλογικής περιόδου να επισκέπτεται πολύ συχνά και το Κορδελιό και τον Εύοσμο και σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με γνωστούς και φίλους να μιλά με πάθος για τα προβλήματα της δυτικής Θεσσαλονίκης και τις λύσεις που προτείνει. ”Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ύπαρξη πολιτών δύο ταχυτήτων και αυτό είναι η μόνη και βασική υπόσχεσή μου. Τιμώ τον τόπο από τον οποίο ξεκίνησα και αυτό θα φανεί μέσα από το έργο μου εάν εκλεγώ”, τονίζει ο Θεόδωρος Πανταλέων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.