, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ισίδωρος Ντογιάκος: Έχει αποκλειστεί η περιοχή, δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας

Αποκλεισμένος στο σπίτι του στο Βύρωνα, μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του βρίσκεται ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, μετά τη βόμβα που τοποθέτησαν άγνωστοι μπροστά στο σπίτι του. Ακολούθησε τηλεφώνημα στην ΕΦΣΥΝ και στο Zougla.gr.

Όπως αναφέρει η Εφ.Συν., το τηλεφώνημα στα γραφεία της εφημερίδας έγινε στις 03:54 και ο άγνωστος είπε: «σε 20 λεπτά θα εκραγεί μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα. Να εκκενωθεί ο δρόμος. Δεν είναι φάρσα».

 Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η βόμβα δεν εξερράγη από λάθος στη συνδεσμολογία της. Ο ίδιος ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, τόνισε πως είδε τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί μέσα σε κατσαρόλα.

«Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», είπε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.