, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ιωάννινα: Μετέφερε σε βαλίτσες 26 κιλά κάνναβη

Μια εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, 56χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος, εντοπίστηκε ο 56χρονος να κινείται με το αυτοκίνητο του και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει τρία δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 26 κιλών και 600 γραμμαρίων.
Οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή GPS.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.