, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ι. Καϊτεζίδης: Με τη στήριξη της ΝΔ υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο επί σειρά ετών δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη (και πρώην Πανοράματος) Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρι8άκος Μητσοτάκης συναντήθηκε χθες με τον κ. Καϊτεζίδη, που είναι πανελλαδικά από τους δημάρχους που παραδοσιακά εκλέγονται στο δήμο τους με τα υψηλότερα ποσοστά (64,27% στις εκλογές του 2014, που ήταν και η 5η συνεχόμενη νίκη του κ. Καϊτεζίδη στο δήμο του)
Στη συνάντηση που είχαν, ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποίησε στον κ. Καϊτεζίδη ότι εξαιτίας της απήχησης και της αναγνωσιμότητας που τυγχάνει στη Θεσσαλονίκη, όπως και εξαιτίας της επιτυχούς του παρουσίας για 5 συνεχόμενες θητείες στο δήμο του, τον θεωρεί το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καϊτεζίδης από την πλευρά του φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του κ. Μητσοτάκη, παρόλο που η υποψηφιότητά του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

Διάδοχος ο Μ. Γεράνης
Όσον αφορά τη διαδοχή του κ. Καϊτεζίδη στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, επικρατέστερος θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης. Ο κ. Γεράνης διετέλεσε τελευταίος δήμαρχος του καποδιστριακού δήμου Χορτιάτη, με δύο διαδοχικές θητείες από το 2002 έως το 2010, ενώ τις δυο τελευταίες θητείες ήταν πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Karfitsa

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.