, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κάνε εύκολα τα λευκά αθλητικά σου να «λάμψουν»

Τον χειμώνα, με τις βροχές και τις λάσπες και τώρα τελευταία τα χιόνια είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσουμε καθαρά τα άσπρα sneakers μας. Ωστόσο, εμείς σας έχουμε ένα εκπληκτικό tip που όχι μόνο θα καθαρίζει, αλλά θα κάνει τα άσπρα αθλητικά σου να λάμψουν.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα συστατικό που υπάρχει συνήθως στην κουζίνα μας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και όλες τις χρήσεις που μπορεί να έχει ως καθαριστικό. Αν θες να κάνεις καθαρίσεις τα άσπρα παπούτσια σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα DIY μείγμα όπου θα ενώσεις μια κουταλιά της σούπας ζεστό νερό, μια κουταλιά της σούπας άσπρο ξύδι και μια κουταλιά της σούπας μαγειρικής σόδα.

Στη συνέχεια το ανακατεύεις μέχρι να γίνει ένα πηχτό μείγμα και το τοποθετείς πάνω σε μια παλιά σου οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσεις τους λεκέδες από ολόκληρη την επιφάνεια των παπουτσιών.

Μόλις τελειώσεις με το τρίψιμο τα αφήνεις έξω, στον αέρα, για να στεγνώσουν μόνα τους. Έτσι, εύκολα και απλά, μπορείς να καθαρίσεις τα sneakers σου σπίτι σου χωρίς να χρειαστεί να τα βάλεις στο πλυντήριο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.