, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καβάλα: Παραίτηση δημοτικού συμβούλου που επικρότησε την άγρια επίθεση στον Μπουτάρη

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Πασχαλίδης, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε με την εμπρηστική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία όχι μόνο επέχαιρε του ξυλοδαρμού στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά προέτρεψε να πάθουν τα ίδια και άλλοι βουλευτές, τους οποίους αποκάλεσε αφοριστικά «προδότες».

Η ανάρτηση του κ. Πασχαλίδη ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις και ο ίδιος, το μεσημέρι της Κυριακής, υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Γιώργο Γραμμένο, την παραίτησή του.

Στην επιστολή του, ο τέως, πλέον, δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα εξής:

«Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας. Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτησή μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβάλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.