, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καθαρισμός της παραλίας Αγγελοχωρίου το Σάββατο

Η Διοίκηση Θερμαϊκού έχει ταχθεί, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έλαβε το τιμόνι του Δήμου, υπέρ του εθελοντισμού, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην κοινωνία και το ίδιο το άτομο και αποδεικνύοντάς το αφενός προχωρώντας στην ίδρυση σώματος εθελοντών και αφετέρου διοργανώνοντας, αλλά και στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση αυτή.
Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούνται όλοι οι πολίτες σε μία ακόμα δράση παράκτιου καθαρισμού στην παραλία Αγγελοχωρίου, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 10.00 π.μ., που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Ποταμού.
Την πρωτοβουλία πρόκειται να συνοδεύσει σύντομη περιβαλλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων από μέλη της iSea, ενώ με την ευγενική χορηγία του ΟΑΣΘ, που παρέχει ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για το σκοπό και προκειμένου ενδιαφερόμενοι από τη Θεσσαλονίκη να μεταφερθούν στον προορισμό και να επιστρέψουν πίσω με ασφάλεια, ακόμα περισσότερα άτομα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν της συλλογικής προσπάθειας.
Παραπάνω πληροφορίες για την εθελοντική δράση παράκτιου καθαρισμού ΕΔΩ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.