, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και επίσημα ο Π. Λεκάκης υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Π. Λεκάκης.

Στο πλευρό του είναι οι αντιδήμαρχοι Ελ. Χρυσίδου , Αλ Μπαρμπουνάκης , Γ. Δημαρέλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λ. Ζαχαριάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Παπαναστασίου, Βλάσης Γιτόπουλος και Μ.Πασχαλίδου.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού Ελ. Χρυσίδου δήλωσε πως  «είμαστε εδώ, όλοι μαζί, για να στηρίξουμε το κοινό όραμα της πολυπολιτισμικής πόλης με στοιχεία που θα καθορίσουν την συνέχεια μας ».

Όπως είπε ο Π. Λεκάκης και η «ομάδα» που στηρίζει το εγχείρημα του είναι άνθρωποι που έχουν μάθει να βάζουν στην άκρη το εγώ και δουλεύουν για το εμείς.

Επίσης συμπλήρωσε πως  «στηριζόμενοι στο εμείς της επόμενης μέρας είμαστε ανοιχτοί για συνεργασίες για το κοινό όφελος της πόλης. Μέσα από τη νέα πολίτικη κατάσταση “Κλεισθένης” πρέπει να συνεργαστούμε προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης.»

Για τον κ. Μπουτάρη είπε ο κ. Λεκάκης ότι είναι μια μοναδική χαρακτηριστική προσωπικότητα και αφήνει το θετικό της αποτύπωμα στην πόλη. Δεν αναζητήσαμε προσωπικότητα σαν αυτή του κ. Μπουτάρη γιατί δεν υπάρχει και ερωτηθείς πρόσθεσε ότι ο δήμαρχος είναι ενήμερος για την κίνηση τους και τη δική του υποψηφιότητα αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι  «οι επόμενες κινήσεις μας θα προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών, πρέπει να λάβουμε δράση χωρίς πολιτικά χρώματα. Η δίκη μας πρόταση είναι καθαρά αυτοδιοικητικη. »

Η κ. Πασχαλιδου επισήμανε ότι  «ο Λεκάκης είναι αυτός που μας ενώνει! Αναδείχθηκε μέσα από συζητήσεις της ομάδας ομόφωνα. Είναι ένας άνθρωπος νέος, αποδεκτός, γελαστός, ο καλύτερος που θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει.» Και έκλεισε λέγοντας «ότι το χρέος μας είναι να συνεχίσουμε τα πιστεύω της πρωτοβουλίας. »

Φωτογραφίες: Θανάσης Ελμάζης

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.