, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και φέτος η 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας

Με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, νέες τεχνολογίες, σύγχρονες εφαρμογές και καινοτομίες θα ανοίξει και φέτος τις πύλες της η 9η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018  την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείται  στις εγκαταστάσεις  του Δήμου Κατερίνης (περιοχή Ανδρομάχης).
Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της Πιερικής οικονομίας, επιχειρήσεις που αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα, συμμετοχές από την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων συνθέτουν το σκηνικό της 9ης  ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018.
Η  9η  ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018 περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες όλων των κλάδων, όπως αυτοκίνητα, αγροτικά & δασοκομικά μηχανήματα, αξεσουάρ, συστήματα άρδευσης, βιομηχανικά προϊόντα, κατασκευές, γραφικές τέχνες,  εκτυπώσεις, δομικά υλικά, είδη κατοικίας, εκπαίδευση, έπιπλα, στρώματα, κουφώματα, επαγγελματικός εξοπλισμός, μηχανές γραφείου, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη, συστήματα ασφαλείας, συστήματα πληροφορικής, τζάκια, κλιματισμός, ψύξη, θέρμανση, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φίλτρα νερού, καλλυντικά, αρώματα, τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες.
Παράλληλα, στην 9η   ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018 συμμετέχουν θεσμικοί φορείς αλλά και σωματεία που αναδεικνύουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.