, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καλυψώ Γούλα προς ΣΥΡΙΖΑ: Με συκοφαντείτε

Ένα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο “Πρώτοι με διαφΘορά” παρουσιάζει στελέχη της ΝΔ που έχουν καταλάβει θέσεις ευθύνης επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ προηγουμένως υπήρξαν υποψήφιοι με το κόμμα προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του Καυτανζογλείου και πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώς Γούλα.
 
Σε σχόλιό της στο facebook, η ίδια σημειώνει:
”Προς #ΣΥΡΙΖΑ

Η διασταύρωση στοιχείων πριν από τη δημοσιοποίηση πολιτικών σποτ κρίνεται απαραίτητη, αν ένα κόμμα θέλει να λέγεται και κυρίως να είναι σοβαρό!
Κατά συνέπεια, η τοποθέτηση του ονόματός μου σε πολιτικό σποτ σας με τίτλο “Πρώτοι με διαφθορά” αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς μου, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στη θέση της προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου εθνικού σταδίου, είμαι ΑΜΙΣΘΗ! Δηλαδή δε λαμβάνω μισθό, ούτε αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις.

Άρα κανένα βόλεμα και καμία διαφθορά, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Μπορεί να πέφτετε από τα σύννεφα, καθώς ήσασταν μαθημένοι στα δικά σας βολέματα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που πραγματικά πιστεύουμε στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και ζούμε από την εργασία μας.
Η προσωπική μου πορεία στα κοινά το αποδεικνύει. Εξάλλου, ο πρόεδρός σας Αλέξης Τσίπρας αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός σας έχουν αναγνωρίσει αυτή μου την προσφορά, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτω!”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.