, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Καπναποθήκες» Νέας Κρήνης : Ο αριθμός των υπογραφών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Tην Κυριακή, τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης των Καπναποθηκών συγκεντρώθηκαν μέσα στο χώρο των Καπναποθηκών, όπου  διεξάγεται η «Αγορά χωρίς Μεσάζοντες»,  για να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους με τους πολίτες και να συγκεντρώσουν υπογραφές κάτω από το κείμενο διεκδίκησης.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά (του δημοτικού), ανώτεροι δικαστικοί, άνεργοι, συνταξιούχοι, νοικοκυρές, εργάτες, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι, επιχειρηματίες, όλοι όσοι επισκέφθηκαν την «Αγορά χωρίς Μεσάζοντες» έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από το κείμενο διεκδίκησης που διακινεί η Επιτροπή.

Την υπογραφή του έβαλε και ο πιο μικρός υποστηρικτής της πρωτοβουλίας, 10 ετών,  μαθητής του Δημοτικού, που κατοικεί με την οικογένειά του στην περιοχή και υποσχέθηκε να φέρει για υπογραφές και τους φίλους του.

Στο τέλος, ο αριθμός των υπογραφών που συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες,  μετρήθηκε ότι είναι πολλαπλάσιος του συνόλου των υπογραφών που συγκεντρώθηκαν όλες τις προηγούμενες φορές.

Στο χώρο παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΡΕΚΚ οι Μανόλης Λαμτζίδης (επικεφαλής), Άρης Τεμεκενίδης (δημ. σύμβουλος), Νίκος Γαβριήλ και Κοτινάς Μιλτιάδης (μέλη του ΣΣ) καθώς και από το τοπικό Σύλλογο οι Στέφανος Καργάκης (Πρόεδρος του Συλλόγου «Μπουμπουλίνα»), Αθανασιάδης Οδυσσέας (ΓΓ του Συλλόγου «Μπουμπουλίνα»), Ηρακλείδης Ξενοφών, Μαστρογιάννη Χρυσούλα και Παπουτσίδης Παναγιώτης (μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου).

Η Επιτροπή, τις επόμενες ημέρες θα επεκτείνει τις δράσεις της και στο κέντρο της Καλαμαριάς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.