, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Καταγγελία Κωνσταντοπούλου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Η προστασία που παρέχει η κυβέρνηση σε αυτούς που θέλουν να πάρουν τα σπίτια των πολιτών πρέπει να τελειώσει» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παράλληλα ατηγόρησε την κυβέρνηση για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με αφορμή την υπόθεση της Novartis, λέγοντας ότι η Novartis είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο το οποίο είχε στα συρτάρια η κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο και το έβγαλε μετά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Επιπροσθέτως τόνισε ότι Τσίπρας και Τσακαλώτος είναι οι καλύτεροι μαθητές των θεσμών, χαρακτήρισε παράνομη διαδικασία τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, καταγγέλοντας ότι η πλατφόρμα ανήκει σε έναν συντοπίτη του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και πως η ανάθεση έγινε απευθείας.

Τέλος η κ.Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «Είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη να τραβάνε προσοχές κάποιοι δικαστές στα αιτήματα των θεσμών» κατέληξε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.