, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κατερίνα Δαλάκα: «Ισχύει ότι πήρα πολύ καλή αμοιβή στο Survivor»

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη νίκη στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα. Οι αγώνες, το έπαθλο, ο Ατακάν… Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου για όλα.
«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα και σημειώνει για τα χρήματα που πήρε:

«Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».
Τελικά, ερωτεύτηκε η Κατερίνα Δαλάκα τον Ατακάν στο Survivor; «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.