, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κατερίνα Μάρκου: «Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές»

Πριν από ένα χρόνο, η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου μιλούσε στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη για τις προσπάθειες που έκανε 15 χρόνια για να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ζει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς με τον σύζυγό της υιοθέτησαν ένα αγοράκι.
«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου, μου πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Τον γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους. Είμαι λίγο αυστηρή γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα.
Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά. Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.