, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Κατηγορείται για… κλοπή η Ariana Grande!

Η 25χρονη τραγουδίστρια μόλις πριν μια εβδομάδα παρουσίασε το νέο video clip για το τραγούδι της «7 Rings» και βρέθηκε αντιμέτωπη με σειρά κατηγοριών. Συγκεκριμένα, η ράπερ Princess Nokia κατηγορεί την Grande πως έχει κλέψει το νέο της τραγούδι από το δικό της με τίτλο «Mine».

Η τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες περί κλοπής του τραγουδιού, όμως το νέο της videoclip άνοιξε ένα ακόμα μέτωπο, μιας και fans της την κατηγορούν για ρατσισμό.

Όλα ξεκίνησαν από ένα στίχο του τραγουδιού στον οποίο η Grande μιλά για τα μαλλιά της και ένα post που ανέβασε στο Instagram από τον οποίο προσβλήθηκαν πολλές γυναίκες, ειδικά με το σχόλιο που έλεγε πως το να μιλάνε οι λευκές γυναίκες για τα πρόσθετα μαλλιά τους, μπορεί να είναι ένας τρόπος να λυθεί το πρόβλημα του ρατσισμού.

Η Grande διέγραψε το σχόλιο αλλά εκείνο είχε γίνει viral, αναγκάζοντας την 25χρονη τραγουδίστρια να απολογηθεί λέγοντας, «Δεν είχα πρόθεση να αναπαράγω αρνητικά στερεότυπα και λυπάμαι αν ο τρόπος μου έγινε δεκτός με τον λάθος τρόπο. Σας ευχαριστώ που ανοίξατε την κουβέντα αυτή, αλλά δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να προσβάλω κανένα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.