, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΚΕΘΕΑ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Κάλεσμα ενημέρωσης και διαλόγου για το θέμα της εξάρτησης απευθύνει το ΚΕΘΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου, στις ανοικτές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα.
Η καμπάνια του ΚΕΘΕΑ, με σύνθημα «στάσου πλάι μου», εστιάζει στη σημασία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και τα δίκτυα κοινωνικής υποστήριξης ως προστατευτικοί παράγοντες απέναντι στην εξάρτηση και ως καταλύτες για τη θεραπεία και την επανένταξη. «Οι εξαρτημένοι χρειάζονται υποστήριξη μέσα στην κοινωνία, μακριά από πολιτικές απομόνωσης, γκετοποίησης και καταστολής», αναφέρει το ΚΕΘΕΑ.
Τα μέλη και οι εργαζόμενοι των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ, οι σύλλογοι οικογένειας και οι εθελοντές του δίνουν το «παρών» με δράσεις ενημέρωσης, τέχνης, αθλητισμού και επιστημονικού διαλόγου σε διαφορετικές πόλεις.
Θεσσαλονίκη: ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ – ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ – ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 26/6
Αγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, 19.30. Εκδήλωση: μουσική συναυλία με τα φοιτητικά συγκροτήματα μουσικής του Α.Π.Θ, εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και κατασκευών, κεραμικής από τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, ενημερωτικό περίπτερο

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.