, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κετσπάγια: Στην Ελλάδα έζησα τον ρατσισμό επειδή είμαι Γεωργιανός

Για ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Γεωργιανός τεχνικός που έχει αναλάβει τηn Ανόρθωση, μίλησε στην εκπομπή “Ώρα για Μπάλα” της Cytavision, όπου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας για τον Θοδωρή Βασιλακάκη, που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, αλλά και για τον Γιάννη Γιαννιώτα της ΑΕΚ.
Αναφερόμενος στο πέρασμά του ως προπονητής από Ολυμπιακό και ΑΕΚ τόνισε:
«Στην Ελλάδα έζησα τον ρατσιμό επειδή είμαι Γεωργιανός και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Δεν ήθελαν στον Ολυμπιακό ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Εκεί ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω. Έχασα ένα παιχνίδι και έφυγα και στις δύο ομάδες. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία, με την πρώτη στραβή με έδιωξαν. Κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να σταθούν δίπλα μου δεν το έκαναν. Κερδίσαμε στην Λάρισα και κάποιοι ήταν στεναχωρημένοι επειδή δεν κατάφεραν να με διώξουν. Είναι όπως στον κανιβαλισμό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.