, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΚΙΝΑΛ: Άνω-κάτω μετά τη «βόμβα» Μαλέλη!

Η δήλωση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα συνεργαστεί με μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που «θα φέρει τον όλεθρο» και ότι δεν θα φοβηθεί και δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική -σενάριο που αποκλείει κάθε σύμπραξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε περίπτωση που η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πετύχει αυτοδυναμία στις εκλογές- προκάλεσαν τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του Κινήματος, που ζήτησαν διευκρινίσεις και εξηγήσεις από τη Φώφη Γεννηματά.
Με δήλωσή του στον ραδιοσταθμό Νews 24/7 ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν φοβάται τις δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική και ότι σε περίπτωση που η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, δεν θα συνεργαστεί «με μία κυβέρνηση που θα φέρει τον όλεθρο»!
Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ευθαρσώς πως «και βέβαια δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ», γιατί «εμείς σαφώς κινούμαστε στην προοδευτική κατεύθυνση».
«Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία», πρόσθεσε, κινούμενος σε διαφορετική γραμμή από αυτή που πρόσφατα έχει υιοθετήσει η πρόεδρος του κόμματος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.