, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κλειστή από τα τρακτέρ η εθνική οδός στη Λάρισα – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

*φωτογραφία αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας από σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 14.00′ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων στον κόμβο της Νίκαιας. Αποφασισμένοι να μείνουν στα μπλόκα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους δηλώνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας. “Το μπλόκο μας είναι ενωτικό και θα ενισχυθεί και άλλο ενώ σκοπεύουμε να παραμείνουμε εδώ μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας τα οποία η κυβέρνηση γνωρίζει καλά” τόνισε στην karfitsa, ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος  Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

β. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

1) Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.).

2) Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

3) Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

 

#Tags: Λάρισα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.