, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κομφούζιο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ

Διαδοχικά κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης απ όπου περνάει η πορεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία με αποτέλεσμα να προκαλείται κυκλοφοριακό χάος.
Νωρίτερα έκλεισε από την Τροχαία τμήμα της παραλιακής λεωφόρου προκειμένου οι διαδηλωτές να φτάσουν στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας για να ανοίξουν πανό στο Λευκό Πύργο ενώ νωρίτερα έκλεισε η οδός Τσιμισκή στο ύψος της Εθνικής Αμύνης.
Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή και μέσω της οδού Βενιζέλου κατευθύνεται στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι τροχονόμοι εκτρέπουν τα αυτοκίνητα σε κάθετους δρόμους από τα σημεία που περνά η πορεία.
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ξεκίνησαν την πορεία του από το Ιπποκράτειο και αφού διασχίσουν το κέντρο της. Θεσσαλονίκης θα καταλήξουν στο ΥΜΑΘ.
Οι εργαζόμενοι έχουν μαζί τους μια “λαιμητόμο”, στην οποία υπάρχει πάνω ένα εργαζόμενος, ενώ πάνω της υπάρχει η επιγραφή “Καταρρέει το ΕΣΥ”.

Ακόμα στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται και το κρεβάτι του Προκρούστη, στο οποίο γράφει “Επαγγελματίες υγείας πρόνοιας στο κρεβάτι του Προκρούστη”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.