, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κοντά στους εργαζόμενους του δ. Παύλου Μελά ο Γ. Λίλτσης

Τη ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους της Καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά, τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, Βασίλη Ουζούνη και μέλη του σωματείου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης με στελέχη της παράταξης κατά την επίσκεψή τους στο εργοτάξιο του δήμου.

Ο κ. Λίλτσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους εκ μέρους της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την προσπάθειά τους  μέσα στο κρύο και το χιόνι των προηγούμενων ημερών να διατηρήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και την πόλη καθαρή.

«Γνωρίζω ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεστε είναι δύσκολες. Ελάχιστα εργαλεία και γερασμένος στόλος οχημάτων σίγουρα δυσκολεύουν το έργο σας» ανέφερε ο κ. Λίλτσης και άκουσε τις προτάσεις των εργαζομένων, οι οποίοι μεταξύ άλλων πρότειναν την συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών Καθαριότητας  στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις, την αντικατάσταση των απορριμματοφόρων με νέα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και την μεταφορά του πρατηρίου ανεφοδιασμού καυσίμων σε άλλο σημείο πιο κοντά στις υπηρεσίες καθαριότητας, ώστε να μην σπαταλείται ο χρόνος που απαιτείται σήμερα για να μεταβεί κάποιος εκεί και να επιστρέψει.

«Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας να είστε συνεπής απέναντι στους 100.000 και πλέον πολίτες του δήμου μας. Ξέρω πως εκτός από τις κακές καιρικές συνθήκες της πρόσφατης κακοκαιρίας ήρθατε αντιμέτωποι και με μια διοίκηση που δεν διέθετε σχέδιο, όραμα και προγραμματισμό» τόνισε ο κ. Λίλτσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων που εκπροσωπούν περισσότερους από 500 υπαλλήλους του δήμου Παύλου Μελά συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν επίσημη συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Κατά την συνάντηση το Σωματείο Εργαζομένων δήμου Παύλου Μελά θα καταθέσει τις προτάσεις του και θα καταγράψει τα προβλήματα των εργαζομένων, ώστε αφού γίνει η απαραίτητη επεξεργασία να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα διοίκησης της  «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.