, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κορωνοϊός:Δεύτερο κρούσμα-Θετικός και ο γιος της 38χρονης

Επιβεβαιώθηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, πρόκειται για το παιδί της 38χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκης.
Να σημειώσουμε ότι το παιδάκι είχε πάει στο σχολείο για τουλάχιστον δύο ημέρες μετά την επιστροφή της μητέρας του από το Μιλάνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχουν εκτεθεί κι άλλα άτομα στον ιό.
Να τονίσουμε ότι η 38χρονη γυναίκα που έχει προσβληθεί από τον ιό νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με ήπια συμπτώματα και παρακολουθείται από τους γιατρούς.
Η επιχειρηματίας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε με πτήση της Ryanair. Στο Μιλάνο παρέμεινε για τέσσερις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την Εβδομάδα Μόδας. Η 38χρονη είχε λίγο πυρετό τη Δευτέρα και την Τρίτη πήγε στο νοσοκομείο.
Μάλιστα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη χθες, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, για προληπτικούς λόγους, καθώς εκεί πηγαίνει σχολείο το παιδάκι της 38χρονης, που τελικά είναι το δεύτερο άτομο που νοσεί στην Ελλάδα από τον ιό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.