, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κορωνοϊός: Στους 38 οι θάνατοι στην Ελλάδα – 95 νέα κρούσματα

Ακόμα 95 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη σημερινή ενημέρωση, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 1.156, ενώ τα θύματα έφτασαν στα 38.
Την ίδια ώρα, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 69 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ετσι, έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38. Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για την πανδημία του κορονοϊού, το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 95 νέα κρούσματα της νόσου, με το σύνολο των κρουσμάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στα 1.156. Ανακοίνωσε επίσης ότι 69 είναι διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Την ίδια ώρα, σε νοσοκομεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πατρών νοσηλεύονται 69 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ έχουν διενεργηθεί 15.151 τεστ.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο κ. Τσιόδρας είπε ότι τα κρούσματα ανέρχονται στα 684.000, ενώ 32.000 είναι οι θάνατοι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.