, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κουρουμπλής: «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το επιχειρήσαμε και σπάσαμε τα μούτρα μας»

Την εκτίμησή του για την κατάσταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέφερε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε ότι «Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το επιχειρήσαμε και σπάσαμε τα μούτρα μας».
Ο υπουργός μιλώντας στο «Θέμα 104,6» πρόσθεσε ότι «αυτή η κυβέρνηση πορεύτηκε με καθαρό τρόπο». Σε σχέση με τις εκλογές εμφανίστηκε σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Αναρωτήθηκε «γιατί η κυβέρνηση να μη φτάσει στο τέλος της τετραετίας. Από που να απειληθεί;».
Επισήμανε επίσης ότι η κυβέρνηση έχει «να κάνει πράγματα», τη συμφέρει να έχει μπροστά της χρόνο για «να ξεδιπλώσει μια σειρά πολιτικών που είναι στο DNA της».
Τέλος, σχολίασε τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής που χτες είχε δηλώσει πως δεν δικαιούται να μιλεί για τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Το δεν δικαιούμαι να μιλώ, μου θυμίζει άλλες εποχές», είπε ο υπουργός. Και κατέληξε: «θεωρώ αστείους τους χαρακτηρισμούς. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι κατέθεσα μια πρόταση να γίνει διάλογος. Εγώ τον Ανδρέα τον θεωρώ ότι είναι εθνική υπόθεση, εθνική παρακαταθήκη».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.