, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κρήτη: Συνελήφθη ηλικιωμένη για εμπόριο κάνναβης κλοπές και οπλοφορία

Μια ηλικιωμένη γυναίκα  μπήκε στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ως ύποπτη για διακίνηση χασίς. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της εντόπισαν λεία από κλοπές και ένα πιστόλι οπλισμένο έτοιμο για χρήση.
Στην αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία της 65χρονης Ελληνίδας, κατέσχεσαν 440 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δυο μαχαίρια κι ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα του που εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
Επίσης βρέθηκαν, ακόμη, τρεις υπολογιστές και ένα tablet την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει η ηλικιωμένη και εκτιμάται ότι ήταν ανταλλάγματα για την πώληση ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν είναι κλεμμένα. Η 65χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που άσκησε σε βάρος της δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.