, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Αμετάβλητη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Αμετάβλητη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, μετά τη συνέχεια των ετήσιων κρίσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στη γενική αστυνομική διεύθυνση επικεφαλής παραμένει ο υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ενώ στη διεύθυνση αστυνομικών επιχειρήσεων παραμένει και ο υποστράτηγος Γιώργος Δούβαλης.

Διατηρητέοι στη θέση του ταξιάρχου κρίθηκαν ο διευθυντής αστυνομίας Θωμάς Γέρμανος, ο διευθυντής τάξης Χρήστος Μπουλούμπασης και ο διευθυντής ασφάλειας Αντώνης Τζιτζής. Αναμένονται οι τοποθετήσεις ταξιαρχών για ενδεχόμενο αλλαγών στις θέσεις τους.

Στη Βόρεια Ελλάδα προήχθη σε υποστράτηγο ο επικεφαλής της περιφερειακής διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Πασχάλης Συριτούδης, ο οποίος παραμένει στη θέση του.

Επίσης διατηρητέος κρίθηκε ο ταξίαρχος, περιφερειακός διευθυντής Κ. Μακεδονίας Ασημάκης Χριστοδουλίδης και αναμένεται η τοποθέτησή του, ενώ αποστρατεύτηκε ο περιφερειακός διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Κεραμάς. Διατηρητέος κρίθηκε και ο ταξίαρχος επικεφαλής της περιφέρειας Ηπείρου Κώστας Δούβαλης.

Έκπληξη ήταν στις φετινές κρίσεις η αποστρατεία του επικεφαλής του Γραφείο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ταξίαρχου Λουκά Κρίκου, ο οποίος επί χρόνια συμμετείχε στα ανώτερα επιτελεία της ηγεσίας του σώματος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.