, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Καλαμαριά

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (19-05-2019) λόγω Αγώνα Δρόμου 10χλμ., Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Δρόμου Υγείας 5χλμ. Δυναμικού Βαδίσματος, Δρόμου 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και Δρόμου Υγείας 1χλμ. Βαδίσματος Κ.Α.Π.Η. & Α.Μ.Ε.Α., με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ», στον Δήμο Καλαμαριάς, από ώρα 08.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 09.30΄ η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς – τμήματα οδών του Δήμου Καλαμαριάς:
Χηλής, Νικ. Πλαστήρα, Θεμ. Σοφούλη, Αλ. Παπάγου, Μητρ.Χρυσάνθου, Θέτιδος, Κανάρη, Τήνου, Πολυβίου, Τυβεριουπόλεως, Στ. Λυκούδη, Αφροδίτης, Ολυμπιάδος, Ερυθραίας.
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.