, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κυρ. Μητσοτάκης για Π. Καμμένο: Έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Δυστυχώς χθες το βράδυ με την ψήφο τους, 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας», δήλωσε ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στα Γιαννιτσά, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές θα φέρουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η σημερινή επίσκεψή του στη Μακεδονία έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

“Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος”, συμπλήρωσε. Για τον τ. υπουργό Εθνικής Άμυνας ειδικότερα, είπε ότι “το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού”, αλλά παρατήρησε ότι ο κ. Καμμένος “έδωσε το στιλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών”.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εκτίμησε ότι στις 26 Μαΐου θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές, και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εγρήγορση για τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

*φωτο αρχείου

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.