, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κόντρα Γ. Σαββίδη – Ν. Ταχιάου για τον… Γ. Ορφανό

Δεικτική απάντηση στον υποψήφιο της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο για αναφορά στον πατέρα του, Ιβάν, έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης: «Ακόμη ένας γραφικός τύπος που ασκεί μικροπολιτική», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.
Νωρίτερα σε επιστολή του ο κ. Ταχιάος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του ανθυποψηφίου του Γιώργου Ορφανού, χωρίς να τον κατονομάσει, ανέφερε ότι: «Δεν θα με δείτε σε σουίτες ξενοδοχείων ή γηπέδων, σε κότερα και σε κακόγουστους διαγκωνισμούς για την εύνοια οικονομικών παραγόντων. Η δική μου οπτική για τον κόσμο δεν είναι «άσπρο – μαύρο», από την μια πλευρά ο Ιβάν και από την άλλη ο Μαρινάκης ή όποιο άλλο όνομα σκέφτεστε να προσθέσετε. Δεν γνωρίζω κανέναν τους, ούτε είμαι διατεθειμένος να κάνω τεμενάδες σε οποιονδήποτε. Δεν αξίζει τέτοιον δήμαρχο μια περήφανη πόλη. Δεν έχω βρει άλλον υποψήφιο να υποστηρίζει με περισσότερη ευκρίνεια από μένα την επιχειρηματικότητα, την ιδιωτική πρωτοβουλία, τις επενδύσεις, αλλά και την ευεργεσία. Όμως υποστηρίζω ότι στις επιλογές μου προέχει το συμφέρον της πόλης και των Θεσσαλονικιών, όπως αυτό κρίνεται από την εντολή που παίρνει ο δήμαρχός της και αποτυπώνεται στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου», κατέληγε ο υποψήφιος της ΝΔ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.